OmFocus Lighting

Focus Lighting er en dansk virksomhed som har leveret belysningsløsninger til offentlige og private bygherrer siden 1975 - se slide showet længere nede, som giver en kort gennemgang af milepælene siden 1975. 

Focus Lighting er en aktiv spiller på kontraktmarkedet, hvor vi yder rådgivning og service til arkitekter, ingeniører og øvrige parter i byggeriet. De senere år har vi oparbejdet et betydeligt knowhow inden for offentlig vejbelysning og er med ca. 250.000 armaturer i danske og europæiske kommuner blevet en anerkendt leverandør af vej- og stibelysning.

Focus armaturerne er udstyret med den nyeste teknologi, f.eks. LED og mulighed for intelligent styring. Armaturerne udvikles i eget laboratorium, og da vi er en lille og fleksibel organisation, opnår vi en hurtig og fleksibel udviklingsproces. Vi er i stand til at udføre alle nødvendige målinger og tests for at udvikle nye produkter og implementere ny teknologi, og vi arbejder løbende med produktudvikling og optimering.

Vi producerer til ordre og kan tilpasse armaturvarianterne efter kundernes ønsker. Montagen foregår på vores egen fabrik i Danmark, hvilket giver korte leveringstider. Vi har et tæt forhold til de primære underleverandører, hvoraf størsteparten ligger i Danmark og er med til at sikre den høje kvalitet som har været vores varemærke gennem mere end 40 år.

Er du interesseret i et samarbejde eller vil du høre mere, så skriv på
focus@focus-lighting.dk eller ring på 4914 8080.

Made in Denmark

fl_web_slides_made_in_denmark_1

Vi producerer lamper i Danmark. På vores fabrik i Kokkedal er vi et team af dedikerede medarbejdere der er med hele vejen fra ide til færdigt produkt.

Made in Denmark

fl_web_slides_made_in_denmark_2

Nordisk design. Vi samarbejder med skandinaviske arkitekter, som er mestre i det enkle design. Sammen skaber vi bæredygtige produkter med behageligt lys.

Made in Denmark

fl_web_slides_made_in_denmark_3a

Øjet er den bedste dommer. Vi har eget lysmålingsudstyr og arbejder med armaturerne til vi er tilfredse med lyskvaliteten. Denne proces foregår både i laboratoriet og i det virkelige miljø.

Made in Denmark

fl_web_slides_made_in_denmark_4

Vi tilpasser armaturernes funktionalitet til et globalt marked uden at gå på kompromis med vores syn på lyskvalitet og dens betydning for menneskers trivsel.

Made in Denmark

fl_web_slides_made_in_denmark_5

Detaljen er i fokus. Vi lægger vægt på æstetik og kvalitet i materialer, farver, finish m.m. Materialer og farver går igen på tværs af produktserierne, som således kan mixes efter behov.

Made in Denmark

fl_web_slides_made_in_denmark_6

Hands on. Vi er fleksible og omstillingsparate og tilpasser os markedets krav om hurtig levering af kundespecifikke løsninger.

Made in Denmark

fl_web_slides_made_in_denmark_7a

Vi samarbejder med mange leverandører, som er eksperter hver på deres felt. Det sikrer at vi kan levere høj kvalitet inden for den nyeste teknologi.

Made in Denmark

fl_web_slides_made_in_denmark_8

Montage og Service Shop i Kokkedal. Vores team af erfarne montører samler delene og afprøver det færdige produkt inden afsendelse. Og i tilfælde af defekt sørger vores service shop for hurtig reparation eller levering af reservedele.

Made in Denmark

fl_web_slides_made_in_denmark_9

Samarbejder der virker. Vi er stolte når det lykkes at få form, funktion og æstetik til at gå op i en højere enhed. Når lyset og armaturerne skaber rum og design, oplevelse og tryghed.

OmSamarbejde

Samarbejde med Focus Lighting har flere aspekter.

For det første samarbejder vi med rådgiverne og de udførende i et byggeri eller et vejbelysningsprojekt om at give bygherren den optimale ydelse.
Vores styrke er rådgivning i form af lysberegninger og prøveopstillinger samt mange års erfaring med at udvikle netop den type belysning, som vores kunder efterspørger.

For det andet samarbejder vi med udvalgte danske arkitekter om at udvikle smukke, funktionelle og økonomisk attraktive lamper. Dette samarbejde er uendelig vigtigt for at få design og funktionalitet til at gå op i en højere enhed.
Alle vore armaturer er udviklet gennem et sådant samarbejde, og vi har efterhånden godt styr på processen.

Sidst, men ikke mindst, samarbejder vi med en stor gruppe underleverandører i hele verden. De er hver især eksperter på deres felt og er med til at sikre at vi kan levere den bedst mulige kvalitet til den rigtige pris. Underleverandørgruppen spænder fra multinationale elektronikleverandører til små, specialiserede værksteder. Vi kan ikke eksistere uden nogen af dem og bestræber os på at være en attraktiv samarbejdspartner - også på dette felt.

Er du interesseret i et samarbejde eller vil du høre mere, så skriv på
focus@focus-lighting.dk eller ring på 4914 8080.

Historie

OmNordisk design

Vi arbejder med udgangspunkt i den nordiske designtradition, der startede i halvtredserne med arkitekter som Poul Henningsen og Arne Jacobsen. Vi ønsker at skabe design der er enkelt og smukt, og som bidrager til det arkitektoniske rum i dagslys.

Samtidig skal vores armaturer skabe rum i mørke, og kvaliteten af lyset er vigtig. Det skal være behageligt lys, og armaturets linjer og design skal kunne fornemmes i mørke og således være med til at skabe rum og atmosfære i byrum og parker, på stier og veje.

Lys og skygge skaber liv, og det rigtige lys skaber rum og atmosfære. Vi opsætter lys for menneskers skyld, og vi skal trives i lyset, føle os trygge og godt tilpas. Belysningen skal bidrage til at skabe attraktive områder, bedre kontakt mellem beboerne og i det hele taget gøre udearealerne attraktive og sikre.

Nordisk design og den rette balance mellem design og funktionalitet giver holdbare løsninger, hvor form, funktion og æstetik er samlet og dermed skaber tidløst design og klassiske armaturer.

Belysning bliver således en cirkulær økonomi, hvor armaturer med lang levetid og lave driftsomkostninger vil være til gavn for lokalsamfundet, dets borgere og miljøet.

MissionVision

Space video
Video: Create new Spaces

Create new Spaces

Se Space videoen her

Ralf Ritter på tur
Nyx i Filmbyen, Værløse

Jesper Blæsild har fotograferet Ralf Ritter på tur i Sydlejren, Værløse flyvestation.

Ralf Ritter på tur - 4