Sæt Yoyo i spil

Vi præsenterer Yoyo, en ny serie af elegante indendørs armaturer, som er tegnet af C.F. Møller Architects.

Yoyo serien har utallige anvendelsesmuligheder i kontorer, kantiner, institutioner, skoler og i øvrigt hvor man ønsker at bruge lys og farver til at skabe et miljø, der er afstemt anvendelsen.

Sæt farverne i spil

Vi har valgt at tilbyde Yoyo i syv standardfarver, som passer sammen og kan mixes på kryds og tværs. Men alt er muligt. Yoyo opfordrer til leg, og vi gør det muligt at lege med farverne. Lad farverne dominere, eller afstem dem til anvendelsen - du bestemmer. Yoyo er støbt i aluminium, og det rå look uden lakering er endnu en mulighed for at afstemme armaturet til rum og anvendelse.

Sæt varianterne i spil

Yoyo påbygning

Yoyo fås i tre størrelser til påbygning på loft eller væg. Alle har samme højde og kan kombineres uafhængigt af diameteren. Med en højde på kun 5 cm er påbygningslamperne velegnede til alle typer lokaler, trapper og gange. Disse armaturer fås også med up- eller back-light, som gør dem svævende og giver en flot lyseffekt på loft eller væg.


Yoyo pendel

Yoyo pendlen har en diameter på 53 cm og samme lave højde som påbygningslamperne. Den fuldender således familien og vil være et smukt blikfang med lys og skygge, der leger med armaturets buede former.

Sæt lyset i spil

Begge armaturtyper fås med prismatisk eller opaliseret skærm, og man kan således opnå den ønskede diffusion af lys og opfylde gældende lovkrav.

Yoyos design med forsænket afskærmning minimerer blænding, idet lyset langsomt fader ud på den buede flade. Lys og skygge på armaturets buede yderside er med til at understrege armaturets lethed og svævende elegance.

Yoyo armaturerne er kantbelyst (edge lit) og er helt fri for aftegninger af indvendige komponenter. 


Der er flere tekniske data på produktsiden her.

Sæt os i spil

Vil du vide mere, så står vi klar med prøvelamper, farveprøver og gode råd om lys og lamper. Bare ring eller skriv til os:

Andreas Thage-Jørgensen, salgskonsulent Sjælland
atj@focus-lighting.dk, tel. 5135 6330

Claus Mølhede, salgskonsulent Jylland og Fyn
cm@focus-lighting.dk, tel. 4026 0069

Ralf Ritter, salgskonsulent Sjælland
rr@focus-lighting.dk, tel. 9330 2605